tisdag 17 augusti 2010

Avatar 2

James Camerons kärleksbarn AVATAR som han så länge planerade och smög med, blev en dunder-succeé! Filmen hyllades av kritiker såväl som oss "vanliga" och här på blockbusterd tyckte vi FULLTRÄFF! Vi kunde även läsa om människor som tog livet av sig för att dem hade Avatar abstinens, tänk om dem bara hållt ut lite till.

För nu i dagarna har special utgåvan av Avatar premiär på utvalda biografer i USA. Så de blir väl nån visning i Sverige till jul skulle jag gissa. Men lite extra material som kommer ut på en "blu-ray special edition" lagom till julhandeln är inte mkt att hänga i granen, men! Det är nu också klart att James Cameron kommer göra Avatar 2 samt Avatar 3. Även om inga kontrakt skrivits officiellt så är det den heta snackisen inom Hollywood just nu! Cameron kommer filma 2an och 3an samtidigt precis som PJ gjorde med Sagan om ringen filmerna. Tyvärr lär det dröja innan vi kryper ner i biostolen och njuter av lite 3D ala Avatar igen, men till 2012 lär iaf 2an vara redo för Camerons kräsna slutliga granskning.

Jag tippar på att människorna kommer tillbaka med en jävla smäll, och jag hoppas även få se lite mer klipp från våran egen moderjord och Camerons framtidsvision av den. Sen kommer nog Sully upptäcka ett och annat intressant på Pandora, lite inbördes krig kanske? Den som väntar på nåt gott....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar