torsdag 5 maj 2011

Vilken kille gillar inte...

Fast and the Furious filmerna?
Just det, alla!!!!

Nu så är den (troligtvis) sista delen här, Fast 5 eller Fast and Furious 5 ”Rio Heist”.

Ännu en gång så är duon ifrån ettan med igen, nämligen Vin Diesel och Paul Walker. Men det räcker inte med dom två för att göra denna filmen för nu är i stort sett hela Fast & Furious-gänget med och det gillar alla vi filmnördar.

Eller vad sägs om Turettos syrra Mia (Jordana Brewster), Tyrese Gibson (ifrån 2 fast 2 furious), Ludacris, Vice (killen ifrån 1an) och Han (Japanen ifrån Tokyo Drift). Lägg där också till många nya härliga ansikten i Fast & Furious serien som The Rock Dwane Jonson som gör ett bra jobb som supersnut.

Har du sett dom andra filmerna då vet du vad som väntar. Skitcoola bilar, supercoola stuntscener och action till tusen. Helt enkelt den optimala ”drengeröv”-filmen som danskarna skulle så klockrent ha sagt. En film för killar kan man säga men framförallt en film för action-nörden och det finns ju många tjejer som gillar action och stora biceps!
Men gillar man biofilm så gillar man helt enkelt
Fast and Furious 5, så enkelt é det!

Jag går inte in för mycket på själva handlingen, har du sett trailern så vet du säkert redan vad filmen handlar om eftersom att man visar väldigt mycket i Trailern. Så undvik helst att se Trailern skulle jag säga. Jag behöver heller inte säga något om handlingen eftersom att alla ni som gillar FandF-filmerna vet vad ni ger er in på när ni ser 5:an.

Enligt mitt tycke så är detta den coolaste och hittills bästa filmen i FandF-samlingen!
Ettan är alltid ettan så visst……5an kanske inte slår den på fingrarna men jag vågar ändå säga att Fast5 är en fantastisk actionfilm som du kommer att älska att se!

Filmen får en 4a i betyg just pga av sitt stora underhållningsvärde och actionspäckade innehåll !
Det går helt enkelt väldigt många sevärda filmer på bio just nu.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar