tisdag 14 juni 2011

De va ett tag sen...

... jag skrev något här men bättre sent än aldrig då jag den senaste veckan har nött film!

The Source Code: 4/5
Mycket sevärd action med Jake Gyllenhaal som faktiskt är en riktig mindtwister. Allt är inte som det först verkar och är al
lt verkligen
allt eller?!







Hangover Part 2: 5/5
Så jävla bra det e helt sjukt. Men lider lite av syndromet att man vet ungefär vad som kommer då detta bara är ettan i ny kostym. Fast vad fan gör de, när man kissar på sig av garv!








Paul: 4/5
Mycket höga betyg här men denna gillade jag och grabbarna från Shaun of the dead och Hotfuzz gör ingen besviken i denna komiska E.T tolkning om en Alien som bosatt sig på våran jord och påverkat vår populärkultur i över 60år.








Jackass 3.5: 3/5
Same shit diffrent number... Still fucking fun!











The Dilemma: 3/5
Vince Vaughn råkar se sin bästa polares fru vara otrogen, ska han säga något eller bara låta de vara?! Det är detta dilemma han ställs inför och det är stundtals riktigt roligt.









Hall Pass: 3,5/5
Nästan en fyra men slutet är vekt fast fram tillsdess är det jävligt kul, och då menar jag jävligt kul. Lite boobies bjuds vi oxå på och det är aldrig fel!










Limitless: 4,5/5
Riktigt bra film med Bradley Cooper där han gläns
er som narkoman typ. Ett piller som ger dig möjligheten att använda hela din hjärnkapacitet vore ju inte helt fel och det är just det som han har fått vantarna på. Jävligt bra slut på denna ska tilläggas!








Secretariat: 3,5/5
Disney film om Secretariat världen genom tidernas bästa tävlingshäst. Detta var tydligen en sann historia så jag kollade upp honom och jävlar va överlägsen, i lööööve true stories!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar