måndag 17 januari 2011

Vi sammanfattar The Hobbit snacket

Uppdaterad


Det har varit en miljon olika turer om hur det ska bli med filmen The Hobbit.
Första skulle det bli en film, sen så skulle det inte bli en film. Roberto Rodriguez skulle göra den men sen så blev det inget och projektet såg länge ut att vara helt dött ända tills självaste Peter Jackson tog sig i skägget och sade "Nej, nu jävlar gör vi en film". Och det kan inte bli bättre, Sagan om Ringen filmernas fader Peter Jackson håller i rodret och det glädjs vi alla åt!

Så nu är det alltså klart att filmen ska bli av och inspelningen är igång i detta nu nere i Nya Zeeland.. Filmen ska komma i 2 delar och den ska visas i 3D. Peter Jackson kommer att filma med den allra senaste 3D tekniken(såklart) så lita på absolut högsta kvalité.
The Hobbit Part 1 kommer att ha världspremiär lagom till julen 2012 om allt går som det är planerat.
Filmens handling kommer att kretsa kring huvudkaraktären Bilbo Baggins. I den första delen så kan man kort berätta att Bilbo är ute på äventyr med en grupp dvärgar för att ta tillbaka en skatt som dom förlorat till draken Smaug. Väldigt spännande ! ! !

Persbrandt blir björn.

Som svensk så är man givetvis otroligt stolt och glad att vi har med självaste Gunvald Larsson med i The Hobbit.
Mikael Persbrandt är klar för rollen som Beorn. En roll som han inte var ensam om att söka, enligt rykten så krigade självaste Josh Brolin över att få rollen men fick se sig besegrad utav vår egen superswede.
Tolkien beskriver
Beorn; denne man som kan förvandla sig till björn, som en storvuxen, muskulös karl med stort svart skägg. Storleksmässigt är han jämnlång med en häst.
Det låter hur jävla coolt som helst, Persbrant är helt enkelt som klippt och skuren till att vara Beorn i och med att man ska inte göra honom arg för då blir han en livsfarlig björn. Det låter rätt så likt alla andra hans roller han gjort tidigare. Så gör er redo för den största Svenska insatsen i Hollywoods historia gott folk!


De är också klara för ”The Hobbit”.
Alla ”Sagan om ringen”-fans kan andas ut. Det blir Ian Mckellen och ingen annan som spelar rollen som Gandalf i regissören Peter Jacksons film. Även Elijah Wood och Cate Blanchett har tackat ja i rollerna som Frodo och Galadriel. Bilbo experter är skeptiska till Cate Blanchetts roll i filmen då Galadriel inte ens finns med i boken, men vi får se hur Peter Jackson har tänkt sig lösa detta. Enligt Hollywood reporter har även Orlando Bloom erbjudits sin tidigare roll som Legolas. Han ska bara medverka i 2 minuter utav filmen men för det så kan han inkassera 7 miljoner, enligt rykten. Det är också sedan tidigare klart att Dominic Monaghan tackat ja till rollen som Merry och Hugo Weaving till rollen som Elrond. Ian Holm kommer att återvända till Midgård som en äldre Bilbo och Andy Serkis lånar återigen ut sin röst till Gollum. Det ryktas även att Christopher Lee kommer att medverka i rollen som Saruman, enligt Empire Online.
På bilden så kan ni se Martin Freeman som ska spela Bilbo i dom båda filmerna. Freeman som vi tidigare har sett i tv-serier och filmer som Love Actually, Hot Fuzz och i Liftarens Guide Till Galaxen. Men nu så står den 40 åriga engelsmannen inför sitt livs roll....som Bilbo Baggins!


Vi på Blockbusterd redaktionen saknar ord över denna film....sagolikt roligt att få leva och uppleva en film som denna!
Vi återkommer när en trailer eller kanske smygtagna bilder har läckt ut pånätet, fy fan vilken film det kommer att bli !


9 kommentarer:

  1. Jag har hört att denna INTE ska göras i 3d. Men ryktet kan ju va fel, han ville tydligen köra så orginellt som möjligt. Hoppas dom kör på med 3d tycker jag.

    SvaraRadera
  2. lita på blockbusterd, vi har direktkontakt med Peter.J /jaybird

    SvaraRadera
  3. De va de ja trodde. Jag litar alltid på BB ;)

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  5. Peter J hälsade imorse att Elvis va välkommen att smyg titta på inspelningarna nu i vår. Och han hälsar också att Red Epic´s nya digitala 3D kameror är så jävla bra!!!!

    SvaraRadera
  6. Markku Hautamäki18 januari 2011 kl. 14:41

    Rätta mej om jag har fel nu John, men va det inte Guillermo del Toro som skulle göra filmen från början, o inte Rodriguez?

    SvaraRadera
  7. Oj härligt, hälsa Peter J att jag accepterar hans inbjudan. Fråga han om jag får ta med mig vänner ;)

    SvaraRadera
  8. När jag läste detta tänkte jag precis samma sak som Markku.. Var det inte Guillermo del Toro som skulle göra den? Men som hoppade av.

    I alla fall så längtar jag väldigt mycket till att få se Persbrandt som Beorn!

    SvaraRadera
  9. Mycket riktigt som det påpekats av våra läsare så var det givetvis del Toro som hoppade av. Men med tanke på att Jaybird inte är redigt morgon pigg och inlägget lades ut 07.03!!! så kan det slinka in en och annan fel skrivning.

    Hursom helst så kommer dessa filmer bli grymma!!!!!!!

    SvaraRadera